Norwegian English Greek

Samos

  En deilig solfylt uke sommeren 2008.

  Vi pakket med shortser, bikinier, nyforelskede tanker og høye sko og dro på tur til Samos. Fant et hotell litt utenfor sjarmerende lille Pythagorion som bø på strender og en virkelig sjarmerende havn med restauranter, barer og småbutikker. Et perfekt sted for å sitte ved vannkanten og se hverandre dypt inn i øynene over et glass vin og levende lys. Eller knise over dagens hendelser mens man nøt jazz og en drink eller to. Fra havnen klatret bebyggelsen oppover i de grønne åssidene som tribunene i et teater fra antikken med utsikt over deilig blått hav. 

  Det første vi gjorde var å kjenne solen steke mens vi tuslet langs veien inn til byen for å leie moped. Men det fikk vi ikke... Det måtte være 4 hjul på den doningen vi skulle ha!! Noe annet var vistnok ikke lovlig å leie ut til oss. Så da ble det ATV da. Etter ti minutter stoppet hele saken og det viste seg at den var tom for bensin. Alt ordner seg for snille barn, og den var smilende og grei hele resten av ferien. Som vi var glade i den ATV-en. Og hva vi fikk se på grunn av den. 

  Vi kjørte øya på kryss og tvers. Vi leide windsurfeutstyr, vi spiste de herligste lunsjer, vi så ruiner av tempel - og det viktigste; vi fant den mest fantastiske lille strand. På vei over fjellet kjøpte vi med oss oliven og fikk honningkaker på kjøpet,  lå i vannkanten med øl som holdt samme temperatur som vannet. Og spiste solvarme kalamataoliven. Herlig!! Rundt en liten klippe vasset vi og fikk være helt i fred fra alle. Ikke en turisk, ikke et menneske. Hit kom vi tilbake fler dager. Ellers smakte vi druer som vokste langs veien og lå late i solen på herlige strender. Hotellet var så som så. Men ATV-en og muligheten vi da hadde til å reise rundt fikk hele hotellet til å bare bli et sted for dusj og noen timer søvn. Og retsinaen på terassen der var så god som bare det. 

  Deilige Hellas - kanskje vi kommer seilende tilbake neste gang? 

   

   

  2 Kommentarer

  • Kommentar-lenke Paul torsdag, 01 desember 2016 07:14 Skrevet av Paul

   Hello! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I really enjoy

  • Kommentar-lenke Paul torsdag, 01 desember 2016 07:13 Skrevet av Paul

   Hello! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I really enjoy

  Skriv en kommentar

  Husk å fylle ut alle felter merket med (*). HTML-kode kan ikke benyttes.

  Følg oss underveis

  «Oktober 2017»
  ManTirOnsTorFreLørSøn
        1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031