Norwegian English Greek

Hellas 2015

  Hvor glad blir man ikke når man får spørsmål om å seile i Hellas i Påsken? Hvor stort smil får man ikke når Skipper Bjørnstad og frue sender en melding og sier at det hadde vært hyggelig med mannskap ombord på vakre S/Y Kronos i noen dager i mars-april 2015. Jo da blir smiler vi fra øre til øre og finner frem visakortet for å bestille flybilletter. Og vi gleder oss stort til avreise. 

  Det er nå ikke bare opp til oss og legge opp kurs. Men vi har fått over et par planer som kan se noe sånt ut : 

  PlanA: Athen-Kythnos(Loutra)-Syros(Ermopouli)-Naxos-Paros-Sifnos-Serifos-Kythnos(Merichas)-Athen

  Plan B Athen-Kythnos(Loutra)--Serifos-Milos-Hydra-Poros--Athen

  Plan C Athen-Poros-Poros-Hydra-Hydra-Ermioni-Poros-Aigina-Athen (Hvis det er litt guffent vær)

  Vi håper jo det blir flott seilvind, masse sol og kanskje såpass varmt at det kan friste med et bad eller to. Men i bagen denne gangen blir det både å finne seiljakker, seilbukser, seilsko, hansker gensere og bukser. Det blir vel plass til en shorts eller to også og et stort håp om å kunne bruke den. 

  I slutten av mars setter vi oss på flyet nedover ti Athen igjen. Det ble ikke samme flyavgang på oss alle fire. Men vi treffes enten på kaia i Alimos eller på flyplassen for å slå følge til Lavrion. Ønsker oss nok Alimos vi - nå er vi jo så godt kjent der. Første natten blir ombord i havna. Vi tviler på om det er mulig å rekke å handle og komme seg på plass for så å heise seil og komme seg til en trygg havn eller ankringsplass fr det blir for mørkt. Så vi kan nok heller se frem til en koselig middag på land og en tidlig avreise dagen etter. Og så blir det spennende å se da, hvor vinden vil føre oss på denne 8-9 dagers seilturen i påsken 2015. 

  Låner herved bilde av skipperen - S/Y Kronos

  Etter en endt tur passet det best (for lommeboka) å bli en ekstra dag. Det er derfor booket en natt på hotell, så vi får an kveld i Athen før vi reiser hjem. Det ble denne gangen hotel Kimon som nsker oss velkommen, og vi skal se litt av hva Hellas sin hovedstad kan by en aprilkveld. Vi har jo stort aett vært der midt på sommeren, og denne  gangen blir det nok ikke like varmt. Litt museum på dagtid og litt godt i glasset på kveldstid. Og en god middag. Det blir en morsom ende på påskeferien i Hellas. 

   

   

  Erik Bjørstad ( Sk )

  Rita Lindberget ( Co sk )

  Martin Elms

  Christina Haadem-Elms 

  2 Kommentarer

  • Kommentar-lenke James lørdag, 06 mai 2017 11:54 Skrevet av James

   Ultimately, a dilemma that I'm passionate about. I have looked for data of this caliber for the previous various hours. Your internet site is greatly appreciated.

  • Kommentar-lenke Michael torsdag, 29 september 2016 12:25 Skrevet av Michael

   Excellently written writeup, doubts all bloggers offered the same content material because you, the internet is actually a greater location. Please maintain it up!

  Skriv en kommentar

  Husk å fylle ut alle felter merket med (*). HTML-kode kan ikke benyttes.

  Følg oss underveis

  «Desember 2017»
  ManTirOnsTorFreLørSøn
      123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031