Norwegian English Greek
Vi Seiler - Artikler sortert etter dato september 2014
søndag, 14 september 2014 19:36

Snakker vi snart planleggingen av ny tur??

Det har vært en lang båtsesong som startet i mars. Med lue og og ullundertøy koste vi oss i vårsolen. Påsken var nydelig. Og etter hvert var det virkelig varme i luften. Vi dro etterhvert til Hellas for vår årlige seilferie, og turen ble flott. En liten ulykke ødela ingen ting, og vi fikk sett utrolig mye nytt. Vi ble kjent med nye mennesker, og fikk badet og spist mye god mat. Fantastisk. Så hadde vi juli hjemme i Oslo, også med mange båtturer. Det ble varmerekorder og badevannet viste seg å bli så varmt som 25,5 grad. Utrolig. Så ble det en toukerstur med seiling i Oslofjorden og Skagerak. Litt variert vær, men alt i alt en fin tur. Mye seiling. September har det så blitt, og det er vel bare å innse at seilsesongen er på hell. Noen turer til blir det sikkert, men vi må nok begynne å tenke på å finne frem stativ og presenning igjen. Et par turer skal vi nok få til før vi sier at sesongen er over for i år. 

2015 har vi såvidt begynt å tenke litt på. Og har nok kommet til at vi kommer til å gå for fly til Athen også til neste år. Seile ut fra Alimos som vi nå etterhvert har blitt relativt godt kjent med. Satser på en tre ukers ferie( pluss et par dager), og med Kykladene som vi elsker også til neste år. Vi ser for oss å seile ut den 3 juni. Det var flott å seile på den tiden i år og vi kan også til neste år håpe på en fin sommer i Norge så vi kan bruke båten litt hjemme i juli og august. Det er en del av øygruppen vi ikke har sett, og vi ser for oss Kea, Andros, Tinos og fortsette gjennom for oss nytt farvann til Samos som vi har feriert på tidligere. Det blir moro å kunne se denne vakre øya med nye øyne fra havet. Vi startet med å leke oss litt og tenke på en toukers tur, men ender trolig opp med tre. Det er tross alt noen dager som rett og slett går bort i å hente og levere båt. Vi skal forhøre oss litt med priser, sjekke ut fly og legge opp rute. Blir det til at vi bruker Easysailing også i år?? Vi får se... Når det gjelder båt er vi på å holde oss til det samme som i har gått for de siste to årene. Det var jo noen ting vi syntes var toppers med S/Y Andros som vi seilte i sommer. Kanskje det blir akkurat denne damen vi skal seile til Andros med?? Vi ønsker oss noe relativt nytt og 41 fot. Og Oceanis med sin herlige badeplatform, store, deilige bad og gode seilegenskaper passer oss godt. Ja, vi er klare for å begynne å planelgge sesongen 2015. Og den kommer jo fortere enn vi aner. 

CHRISTINA

Må også legge til en link hvis noen har lyst til å prøve litt ny, rimelig, god makeup. Nå har man mulighet til å få prøve Mineral Sapphire Loose Powder GRATIS. Bare et lite tips fra meg.... 

https://makeupmekka.refersion.com/c/a8b1/4888

Publisert i Blogg

Hollenderseilasen 2014

Oj så fort det har gått. Fra vi satte oss på flyet til Hellas for å nyte en herlig måned. Mye skjedde mens vi var borte, og vi fikk igjen bryne oss på litt utfordringer. Det ble i år en hjernerystelse, ett kutt som ble stripset, en kjempekul og en brukket hånd. Men vi gav ikke opp og gjorde det beste ut av det. Vi hadde en juli med masse varme og sol i Oslo, før vi satte kursen ut på det blå igjen, denne gangen med Fun4Two. Det ble litt regn og litt sol, omtrent som vi ville trodd på forhånd. I tillegg til alt dette har vi seilt Hollenderseilasen. Så her er det bare å å begynne med oppdatering av turer  med både bilder og tekst. Blir morsomt å dele det hele og gøy og på nytt drømme seg tilbake til alt det flotte vi har sett og opplevd. Det var vært en drømmesommer!!

 

Deilig er det å ha noe å se tilbake på nå som det heter september, og vi går mot en mørkere og kaldere tid. I år er det ikke planlagt noen tur til varmen i vinterhalvåret, men vi håper på litt seiling i påsken. Og aller helst under gresk sol. Det vil nok ta oss noen dager å få alt på plass, det ble en del bilder i sommer. Både fra Summer Star og Andros, og ikke minst Fun4Two. Vi skal sortere og tenke tilbake. Og kose oss med gode minner. 

Hollenderseilasen 2014

Hollenderseilasen 2014

 

Hollenderseilasen 2014

TA EN KIKK PÅ DENNE LINKEN  - masse flott, god kvalitet og til en utrolig rimelig penge. https://makeupmekka.refersion.com/c/a8b1

Hilsen Christina

 

Publisert i Blogg

Følg oss underveis

«September 2014»
ManTirOnsTorFreLørSøn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930