Norwegian English Greek
Vi Seiler - Artikler sortert etter dato januar 2014
torsdag, 30 januar 2014 19:43

Det snør, det snør tiddelibom.

Som vi lengter til sol og varme. Under fire måneder eller 114 dager til vi endelig kan puste ut etter reise og første dagen på ferie, - som blir en litt slitsom dag. Hele veien fra Oslo til Gardermoen til Athen. For så å svinge innom Alimos og til Pireus, hvor det igjen blir ferje til Poros. Lang og morsom dag. Det går heldigvis rett vei.  Men når snøen ligger tett, og det har snødd ikke bare hel dag, men snart en uke, da virker det litt langt unna.  Blir godt å kjenne vårsolen nå. Den ser vi ikke stort til før mars og det er enda halvannen måned til. 
Tett har det snødd i Oslo i mange dager. Brøytebiler som går 24-7 omtrent for å holde veiene frie for snø. Det er slutten av januar, og vi er lei allerede. Hvordan skl dette gå? Det kan bli en lang vinter for oss før vi endelig får smake vår, båtpussen starter og ikke minst Hellas venter på oss med sitt herlige klima. Vi skal ta en kikk på vinterkledde Fun 4 Two til helgen, for å sjekke ut om hun trenger mer stell under lag på lag med snø. Og så skal vi ta mål til litt nye gardiner. Skipperen på Jenny-Christina skal få hjelp med presenning til helgen. Ikke at det er bedre sent enn aldri, men stormen i julehelgen tok alt som var festet med seg og la det hele lite strategisk i vannet! Så etter en helg med vinteropplag og tanker om vår skal det nok ble deilig å krype opp i en varm sofa igjen, og drømme seg til varmen. 
 
Publisert i Blogg
mandag, 20 januar 2014 20:39

Oslofjorden og Svenskekysten 2014

Vi starter sommeren med høyt hevet glass og en ukes tur i de Saroniske øyer ombord på en 54 fots dame kalt Summer Star. Fortsetter sommeren i den den greske øyverdenen og plukket ut Kykladene og Dodekanesene. Her dro vi på oppdagelsesferd med vakre Andros på 41 fot. Sol, gresk badetemperatur og et nydelig landskap. Så var vi klare for Norsk-Svensk sommer. Og et par uker med Fun 4 Two på 27 fot.  Etter noen få uker hjemme i Oslo, hvor det var rekordvarme og nydelig vanntemperatur pakket vi med oss litt tykkere gensere, seiljakker og regntøy og satt kursen mot Oslofjorden for etterhvert krysse grensen til Sverige. Planen var å seile de to første ukene av august, og slik ble det. 
Ruten vår ble noe sånt som Oslo - Moss - Koster - Strømstad - Væderøerna - Grebbestad. Før vi igjen satt ferden nordover igjen mot Strømstad - Engelsviken - Moss og Oslo. Er vi heldige med vær og vind ville det  vært fantastisk moro om vi kunne fortsatt over Skagerak til Skagen. Det var til å begynne med en morsom tanke å forsøke å komme seg helt til Skagen, men med noen rimelg regnfull dager og vind som ikke man skal ut i med mindre man må, så ble ruten kortere. Noen herlige dager i uthavn fikk vi til, og det ble også tid til to dager på besøk hos Bjørn og Trine på deres nye adresse på Jeløya. Alt i alt en fin tur. 
Vi hadde et ønske og håp om flest mulige dager i uthavn med grilling, musikk og vakre solnedganger. Det ble noen, kanskje ikke fullt så mange som vi håpet på. I strømstad ble vi liggende litt lenger enn hva vi ønsket, men gjorde det beste ut av det med Harryhandling på bolaget, pizza og hotellophold. 
 
Første etappe gikk fra Oslo til Moss. Vi hadde motvind hele veien, og det både slo og sprutet. Vi var dyvåte da vi kom frem. La oss på sydsiden, og var glade for å ha passer Jeløya. Det ble en laaaang dag. Kom oss tidlig ut fra båtplassen, og det var deilig å endelig kune slappe av etter en lang dags ferd. Båten var fullt til randen med ting og tang. Jamen mye man tar med seg når man skal på en toukers tur og ikke er sikre på været. 
 
Det blåste godt på overfarten fra oslo til Moss. Alt midt imot.
Medbragt blomst - den ble ikke med så mange dagene før den ble most av en flyvende pute, men koselig så lenge den varte. Vi fikk også laget oss en bar... hengede fra klesklyper over ripa. Fungerte fint som bare det!! 
Vi valgte å gå fra Moss og hele veien videre til Koster. Der lå vi for anker, Laget mat, badet, hørte på musikk og koste oss. Etter en pastamiddag skulle skipperen skylle kjelen...resultat, den endte på over åtte meters dyp. Dagen etter ble det et dykk ned, og tror du ikke han kom opp igjen med den?!? Godt bevoktet av en stor krabbe lå den der og ventet på å bli hentet opp til overflaten. Og vi kom oss inn til Strømstad med kopper og kar inntakt. 
Er man i Sverige må man jo heise den svenske flaggan.  Opp i masta med skipperen...ja, eller stå på dekk - når man er 194 er det likke greit. Litt kveldsmys fikk vi også til. Mygglys og rødvin. I nydelig solnedgang. 
I Strømstad fikk vi faktisk et lite hotellopphold også. En tur i spaavdelingen - der desverre ikke mye fungerte som det skulle. Ingen boblebad som boblet og ingen badstuer som var varme. Det var likvevel deilig med et bad og nyyydelig med seng. Det ble et par timer på verandaen, mens vi kikket på regnet. For det pøste virkelig ned. Middagen tok vi på hotellet før vi endte med hodet på puta. Det er deilig å kunne strekke seg ut så lang man er, dusje så lenge man gidder og ha litt plass når man ellers er på 27 fot. 
 
 
 
Publisert i Turer
mandag, 20 januar 2014 18:30

Depositum er betalt

Depositum på vår forseilsferie er betalt. Det er 124 dager til vi drar. Det går heldigvis rett vei. Utvask var inkludert, diesel kommer utenom, det samme gjør mat og drikke. Skipper Ingve regnet med at vi ville komme opp i omtrent 200 € på en uke. Så kommer det jo an på hvor mange vi er ombord som skal dele på dette. Det er plass til 8, og det er jo derfor mulig det ikke behøver å bli så mye på hver. Tabellen vi ser på hjemmesiden til Seiling i Hellas viser nå at det ikke er flere som har meldt seg på denne turen enn så lenge. Men vi regner jo ikke med at det bare blir oss to på tur i en 54 fots båt med skipper. Vi foreslo på noen venner å slenge seg på turen, men om de har lyst og mulighet vet vi ikke ennå. Spennende med nye, ukjente også. Vi håper selvsagt på at det blir så mye seiling som mulig. Og har vi noe vi skulle ha sagt med mål for turen så er det et ønske med Nafplion. Vakker by, med mye muligheter. Det kommer selvsagt an på de andre ombord og ikke minst hva skipper Ingve bestemmer. 
 
Publisert i Blogg
lørdag, 18 januar 2014 01:17

En avtale er en avtale

Ukult! Ikke tegn til sol på en ukes tid . Stor sky og minusgrader. Jeg vet et er mange om gleder seg stort over at de endelig kan gå på ski og få en del kulde. Jeg er ikke av de som gleder meg over det. Jeg vil ha sol og varme. Vi planlegger fremdeles sommerturen. Var helt klare på å ta en seiltur med skipper i 6 dager. Og hadde gjort en avtale på det. Fikk så en mail der det kom på en del kronene ekstra. Vi er vel ikke der at vi går konkurs av dette. Men har vi fått vite et vi ikke skal betale utvask og Diesel, da er det kjedelig å kontrabeskjed. Vi er litt i tenkeboksen. Er det 25€ per person i vask så koster det oss 450 kroner. Og diesel kan vel komme på en 100€ i en uke?? Og det blir slik det er nå delt på Martin og meg.... Det skal være en garanti som sier at man ikke skal betale mer enn 25% av totalbeløpet. Men nå vi spurte om dette og fikk beskjed om at det var inkludert. Vel da blir vi oppgitt når vi får beskjeden etter et par dager om at det IKKE er inkludert likevel. Og det fordyrer trolig turen med ca en tusenlapp. Nei, vi dør ikke, men en avtale er en avtale. Vi er i tenkeboksen.... 

Publisert i Blogg
mandag, 13 januar 2014 16:39

Hellas 2014 Saroniske øyer

SARONISKE ØYER - OMBORD PÅ S/Y SUMMER STAR
 
Ruten vår denne uken ble :
 
Alimos - Poros - Ermioni - Spetses - Hydra - Vathi - Epidauros - Alimos 
 
Det ble et par dager på oss i Glyfada, før vi ankom Alimos Marina for å mønstre på Summer Star for en uke med seiling i de Saroniske øyer. Hotellet vi gikk for var Sea View, og vi kan vel ikke si vi var så overlykkelige for dette denne gangen. Har nok hatt mer elskverdige møter i det vi skulle sjekke inn på et hotell, og tror nok ikke vi ender opp her neste gang. Det var også mye som var lagt ned i Glyfada, både av butikker og restauranter. Litt synd. Men vi hadde det morsomt vi, spesielt på Fridays hvor det ble et par kvelder på oss. God mat og kjempemorsom betjening. Dette var verdt pengene. Vi smakte på gode drinker og lo godt da skipperen var bartender for en times tid. Det ble servert shots - riktig så gode - til både coskipper og andre par langs baren. Her hadde de lagt seg i selene for å få glade gjester, det var sikkert. 
 
Det ble ikke noen strandtur på oss i denne omgang, tiden gikk på å nyte roen på terrassen, lese litt spise middag og ikke minst ordne med nett. Wind også denne gangen. Det ble BARE TULL. Ikke fikk vi noe som fungerte lenger enn en uke da det ble gjort feil da vi handlet inn simkort. Men fikk heldigvis ordnet det etter en ukes seiltur. Vi hadde også en lang tur til Alimos da vi skulle levere bagasje til Easysailing. Varmt var det å dra på ørten kilo, og bommet litt på adressen, men etterhvert fikk vi båret det opp på kontorene deres. Hilst på Mr Alex og resten av de hyggelige ansatte hos Easysailing og Dream Yacht Charters. Vi har virkelig blitt begeistret for dette utleieselskapet. Og at de nå kunne ta imot bagasjen vår for så og frakte den ned til havna for oss, takker og bukker. Varme og sultne ble det en tur til havnen hvor vi fikk se S/Y Andros som lå og ventet på oss. For en flott båt. Det ble en god lunsj på Kitchen. Servicen der har ikke akkurat blitt noe bedre på et år, mye venting, men god mat. Og så kos det er å sitte der og føle på forventningene. 
 
Da vi endelig kom frem til lørdag var det klart for å sjekke ut av hotellet og møte opp på kaia igjen. Spente på hvem vi skulle seile med. På båten... og ikke minst på ruten vi skulle ta. Vi møtte Henning og Christine på Kitchen før vi fant veien ut på brygga. Og der lå vakre Summer Star og ventet på oss. Ombord var skipper Ingve som tok oss hjertelig imot. Vi endte opp i en akter lugar. Kjempeflott, med god plass og eget bad. Her skulle vi kose oss en uke. Etterhvert ble vi også kjent med resten av passasjerene, et par fra Trondheim - Frøydis og Erlen, et fra Bergen - henning og Christine, en mamma med en sønn fra Oslo - Adrian og Hilde og oss... Vi fikk utdelt sengetøy og håndklær, nabobåten kom med vin til oss og det ble en liten skål før vi forlot Alimos. Gutta ombord ble sendt for å handle, dette tok vel noe lenger tid enn ventet, men da de kom tilbake med mat og drikke var vi klare for å heise seil og og komme oss ut på havet. Kursen var satt mot Poros. Så deilig det var å endelig være utpå. Og Poros er og blir koselig og komme til første dagen. Vi ble liggende longside utenfor hos Mike på Oasis. Klare for en morsom tur og en morsom kveld. Det ble sent og det ble moro!!! Etter noen timer dukket det også opp kjente fra Norge. Og det ble mye vin og mye liv sammen med Roy og Tove og deres crew. Det hele endte med at Mike dro hjem og ba oss lukke når vi var klare for å gå i båten. 
S/Y Summer Star en Jeanneau på 54 fot med plass til 8 gjester. Hun har fast skipper og det leies ut lugarer. Enten man ønsker å dele med en person eller ha den alene. Spennende var det derfor å bli kjent med de andre ombord. Vi tenkte å ta turen som litt trening til vi selv skulle seile alene. Da skulle det både bli røffere seiling, røffere vær og røffere farvann.  De saroniske øynene har vi besøkt et par ganger før, men det gjør ingen verdens ting. Det ble virkelig gjensynsglede. Vi hadde det kos her både sommer og høst tur 2013
POROS
 
Dag nummer to dra vi fra Poros til Ermioni. Det var en liten badestopp på Dokos underveis. Undertegnede var litt småtrøtt denne dagen og syntes det var nydelig å sove, slappe av og lese litt. Da vi ankom Ermioni ble det et tårn med øl ombord før vi gikk til middag. Flott utsikt og deilig vær. Etter middag ble det kaffe og cognac på noen, is på andre før vi etterhvert fant køya. Vi hadde jo et ønske om å få seilt så mye som mulig, og det var desverre ikke alle dager det var like mye vind. Men seilt, det fikk vi absolutt gjort. 
 
Hydra ble tredje stopp. Her fikk vi en kjepeflott plass på brygga mot bysiden, og det ble tid til et bad fra klippene. Svømte inn i grotten og nøt en god drink med den utrolig vakre utsikten som det er fra Hydra. Spennede middag der vi fikk muligheten til å smake på en del nytt. Herlig. Underveis hadde vi deilig badestopp, den helt store varmen i vannet var det enda ikke, men det steg jevnt og trutt gjennom uken.
På Spetses ble det koselig tusletur, gikk handling i butikkene og en nydelig pizza under klokka på torvet. Dette var vårt stopp nummer fire. Det er deilig å kunne spise noe annet enn gresk når man skal være i Hellas i noen uker. Det kan bli mye av det samme, og derfor er det helt okay for noen og enhver med pizza av og til. Og denne var som sagt virkelig god. Billig ble det også. Der vi satt og delte på godene både av mat og drikke. Det ble litt is og kaffe etterhvert. Og vi var nok på tur med den personen jeg noen gang har møtt som har vært mest begeistret for is.... 
 
Stopp fem var Vathi, og det er ikke store stedet. Og det var derfor kjempegledelig at skipper Ingve foreslo at vi skulle bli hentet på brygga for å bli kjørt opp til en liten og superhyggelig taverna. Her ble det servert grillmat, og pølsene deres var nydelige. Vi hadde alle en kjempekveld, litt borte fra havn, men med sååå hyggelig familie som drev stedet. Adrian fikk spilt litt fotball med jevnaldrende, noe som sikkert var topp etter å ha såpass mange dager med oss gamliser. Virkelig et høydepunkt. Det ble litt vin på brygga før vi fant køya, og noen holdt vist ut litt lenger enn adnre .... sent med godt sovnet vi til lyder av bølger og snorking fra nabolugar....
Da vi forlot Vathi var det meldt mye vind, og mye vind fra feil side. Det viste seg derfor at etter at vi dro var det fler meter høye bølger inne i havna, og to båter mistet masten sin da de klinket i hverandre. Store skader ble det vistnok, og fler som fikk ødelagt sin ferie. Ikke noe hyggelig. Vi valgte å gå til Epidauros - noe som for oss var spennende. Vi har ikke vært der tidligere, og valgte derfor å ta en taxi sammen med Henning og Christine for å kikke på Amfiteateret som er så kjent for sin akustikk. Det var et mektig skue. Mye trapper!! Vi var veldig glad for å ha sett dette. Det ble Gyros og vin til middag. Litt endelig for oss, for vi lette etter Gyros fler steder, men det var stengt. Denne var god!! De andre ombord spiste middagen i salongen. 
 
 
Den siste seildagen ombord på Summer Star ble helt knall. Vi hadde mye vind og det var kjempegøy å se hva damen kunne få til. Litt tøft ble det for noen ombord, da det gikk godt på skeiva. Henning fikk vært styrmann og koste seg gløgg ihjel for endelig få seilt litt. Da vi kom i land ble det å pakke sammen ting og tang og si hadet bra til både skipper og de andre vi hadde seilt sammen med. Fire av åtte valgte å reise denne dagen. Og vi var derfor bare fire igjen den siste natten. Det ble et par drinker på Poseidon på oss, sammen med Daniel som skulle bli med oss ombord på Andros. Så ble det igjen en middag på  Fridays - denne gang i Flisvos. Fin marina, mye flotte båter og god stemning. 
 
Etter en uke ombord sjeket vi ut av Summer Star og sjekket inn på Andros..... nå sto Kykladene for tur. 
 
 
 
 
 
 
Publisert i Turer
søndag, 12 januar 2014 15:41

Minus 10°C i Oslo

Det er freezing ute. Skal helt ned på ti minus i dag, og vi har reservert bord for tapas klokken 5, så ut må vi. Vi har vært heldige og hatt en varm vinter frem til nå, så det kan bli en rimelig kjølig opplevelse. Blir bare og kle seg godt det!! Gradestokken i Athen derimot viser rundt 15 grader i dag. Jeg merker jeg misunner dem! Vinter er ikke noe for meg, det er sikkert. Joda det er pent når snøen ligger på fjellet og man kan stå på ski i solskinnet. Men merker at jeg fint kan stå over også, mot at jeg får varme hele året. Det er dessverre ikke tilfelle, og vi må bare innse at det er et par kalde måneder igjen for oss. I mai skal vi jo få masse solskinn, varme og greie badetemperaturer, så det er jo ikke synd på oss. 

Publisert i Blogg
lørdag, 11 januar 2014 18:21

Skal vi ta en ekstra seiluke med skipper?

Vi har vært på reiselivsmessen. Det var ikke så veldig mye som var det aller mest interessante for oss, men det ble litt kikking på noen Hellasdestinasjoner. Et kjempekoselig par som kom fra Ios, han var faktisk lege på øya. Her ble det en lang og fin Hellasprat. Vi hadde vel sett oss ut svenskekysten og Hellas som var det som var mest spennende for å oss å se nærmere på. Og spennende ble det!!

Ser nå ut som om vi kan glede oss over en ny tur. WOW! Vi er litt gærne... Meningen har jo hele tiden vært at vi skal bo på hotell i Glyfada før vi seiler ut med vår vakre Andros. Men så, etter en lang prat på messen i dag har vi tenkt på et alternativ. Skal vi ta en seiltur??? I stedet for å bo på hotell? Vi liker jo å seile mye bedre enn noe annet.... Blir ikke så mye dyrere. Det var et fristende messetilbud vi kom over. Ombord på Summer Star kan vi få en uke til 2900,- per person, og det er inkludert skipper, diesel og havneavgifter. Denne turen går fra Alimos den 24. mai, og da er vi i Oslo, men kommer nedover den 25. Valget vårt blir derfor å ta det flyet vi har booket til Athen. Reise innom Glyfada med bagasje, for så å ta en hurtigbåt ut til enten Poros, Hydra eller Ermioni for å komme komme ombord der.  Vi har med oss såpass med bagasje i og med vi skal være borte i en måned, og det er derfor litt lite med en bag hver. Så  vi kom til en løsning  hvor vi kan la bagasjen vår stå en uke, og reiser lett ut til Summer Star. En uke med ukjente mennesker i 6 dager. Kan bli kjempekos!! Håper det blir god stemning, god vind og passe badetemperatur. 

Publisert i Blogg
fredag, 10 januar 2014 21:12

Reiselivshelg

Denne helgen skal vi bruke på ferie og reise, med en tur på reiselivsmessen. Det er en del firmaer som har med Hellas og gjøre som har stand så det kan bli moro. Vi får nok en ekstra "boost" og det skal blir kjempegøy å plukke opp en del tips og ideer. 
På hjemlige trakter har vi begynt på jakten etter båtplass. I et par år har Asker vær hjemmehavn, men vi har nå et ønske om en plass i Oslo for å kunne dra ut noen ettermiddager etter jobb. Enn så lenge har vi ikke noen plass på hånden, men vi har ikke gitt opp håpet, det er jo begynnelsen av januar enda. Det er Skøyen som er ønskebeliggenheten, men vi er åpne for andre muligheter også. Grunnen til at vi kunne tenke oss noe nærmere enn Asker er reiseveien, som er lang på fredags ettermiddag. Fun 4 Two ligger i boblehavn i Skøyen båtforening i dag, og skal få ligge der til vi finner den permanente sommerplassen. Det blir derfor båtpuss på vannet. Litt vask og polering når snøen går. Og så er det et par ting invendig som skal fikses på. En lampe som skal byttes ut. Litt ledninger som skal festes, nytt teppe, et par nye puter, et nytt bilde og ikke minst olje utebord. Det er lettere å få gjort noe når båten ligger i en havn ikke så langt hjemmefra. Men vi har ikke tenkt til å begynne med dette enda. Det skal få bli både februar og mars først. Det blir Hellas-fokus denne helgen. Blir spennende å se om vi får noen nye ideer på reiselivsmessen. Godt blir det å tenke Hellas en hel dag blir det i allefall. Vi gleder oss veldig og teller ned 134 dager igjen. 
Publisert i Blogg
mandag, 06 januar 2014 15:22

Det snør

Det snør i Oslo. Tunge, våte filler! Når jeg kikker på værmeldingen i Athen viser den noe helt annet, og jeg må ærlig innrømme at jeg tenker at jeg burde vært et helt annet sted enn her i snødrivet. Men vi må vente i enda 139 dager, eller 4,5 måned før vi får smake på gresk mat, drikke gresk vin og nyte gresk sol. Og alt er så og si klart for avreise. Mangler litt betaling... men utenom det er vi klare. Har ikke helt pakket ferdig heller, men har begynt - enda så sprøtt det høres ut. Da sommertøyet ble lagt bort fikk det like godt plass rett i "hellasbager". Vi kan vel ikke regne med for mange sommerdager i Oslo før vi reiser 25 mai? I dag ser det ut som om det er lenge til både vår og sommer.
 
Blir ingen Færder på oss i år heller. DUMT! Så vi har filosofert litt over om Hollenderseilasen kunne vært noe? Det er jo på andre siden av sommeren og da er vi hjemme. Etter hele 6 uker med seiling har vi fått øvet oss litt og jobbet inn rutiner sammen, så kanskje vi kan hevde oss? Og få til en grei plassering? Det viktigste er jo selvsagt om vi kommer til å ha det moro. Og det tror jeg vi vil ha. Vi er i tenkeboksen enn så lenge!
 
For det om været i Oslo ser nitrist ut i dag kan vi håpe på noen gode sommerdager. Og vi hr derfor lurt på om vi skal forsøke oss på litt seiling i Norge og Sverige til sommeren. Vi er hjemme fra vårt Hellaseventyr 2014 i slutten av juni, og håper derfor på at det er mye igjen av sol og sommer. Like flaks som man hadde i fjor i Norge kan vi vel ikke regne med? Men med en to ukers tur må vi da få noe godt vær? Vi satser på det, og planlegger derfor en tur fra Oslo og sydover på Øsfoldsiden, ned mot Sverige og Lysekil. Har vi god vind og godt vær er faktisk Danmark målet med vakre Skagen. Valget på om vi vil velge og krysse over til nytt land vil kommer først når vi ser vær og vind. Men utenkelig er det ikke. Om det blir siste uken av juli eller første uken av august kommer vi tilbake til. Men tur blir det. Grilling, lange sommerkvelder, forhåpentligvis litt sol, bad i 18 graders vann, kryss og lens og svensk øl med Fun 4 Two. Vi trenger jo litt øvelse i 27 fots båt hvis vi skal hevde oss i Hollenderen. 
Men dette er lenge til... før det blir det Eventyrseilas i Hellas i mai-juni. Og vi har i dag fått vite navnet på båten vi skal seile ; S/Y Andros - etter den greske øya Andros, den nordligste av øyene i Kykladene. Herlig! Vi gleder oss veldig til å ta damen i nærmere øyesyn. 
 
Christina
Publisert i Blogg
onsdag, 01 januar 2014 16:32

Godt Nytt År 2014

Godt Nytt År!!!!
Julen er over og vi kan si 2014. 144 dager igjen til vi reiser til Hellas for årets eventyr. I august har vi også fablet litt om en to ukers tur fra Oslo til Lysekil og videre til Skagen. Om vi får det til gjenstår å se. Litt mindre plass enn hva vi vil ha i Hellas, men sjarmerende tur, det kan det bli. Koselig å få seilt litt i hjemmelige trakter også. Med innslag av grilling, lyse kvelder og  bading i litt kjøligere vann. Håper på lite regn og god seilvind. Og spennende skal det bli, med overfarten til Skagen. Vi får følge med på værmeldingen når vi kommer så langt. Litt mer klær enn hva vi vil ha i Hellas, men da  har vi jo allerede fått en stor dose med sol og godt vær under deilig gresk himmel. 
 
Det skjer ellers ikke så mye her før sommerturen til Hellas 2014. Nå er det denne turen vi har fokus på og gleder oss til. Pakker likegodt ned sommertøyet, da vi trolig ikke kan bruke det før vi reiser til Hellas. Det skal bli deilig å finne det frem i Athen i mai. 
Publisert i Blogg

Følg oss underveis

«Januar 2014»
ManTirOnsTorFreLørSøn
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031