Norwegian English Greek
tirsdag, 08 april 2014 15:29

Regn!!!

Skrevet av 

  Det regner i Oslo i dag. Og det er ikke moro, ikke koselig og ikke fristende å finne på noen ting i. Så her vaskes det pledd og puter til båten. Og det krysses fingre for at vi skal få en deilig varm og solfylt helg med passe seilvind. Enn så lenge ser det bra ut. Værmeldingen er med oss, og ikke imot oss. Båten ble polert og ryddet i her om dagen, og det ble både renere og frigjort litt plass. Nå er det klart for en hel helg utpå. Vi har ved fler anledninger valgt å sove på vår egen båtplass, litt fordi det er lett å legge til og vi har tilgang til strøm og vann. Så tidlig på sesongen er vi litt avhengige av strøm for å få litt varme i båten. Men nå ser det ut som om minusgradene om natten har sluppet taket og det er rundt ti pluss på dagtid. Og det blir jo varmere og varmere. Den deilige årstiden er foran oss. Som vi gleder oss til sommer. 

  Kaffe - check. Pledd - check. Sengetøy - check. Kjeler, panner og glass - check. Ullundertøy og t-skjorter - check. Håndklær - check. Badetøy ( okay litt vel  positiv tankegang?) - check. Potetgull og sjokolade - check. Mangler bare, mat, vin, øl, shampo og såpe så er vi klare for påsken. 

  Vi ordnet oss selv med nye seilhansker her om dagen. Valgte to forskjellige merker. Martin gikk for Musto i år og Christina for Henry Lloyd. Begge valgte modeller uten fingre. Blir supert å ta de i bruk. Vi har til nå brukt vinterhansker ombord, for varmen har ikke helt vært tilstede. Men nå skal vi nok få bruk for de nye. 

  Skriv en kommentar

  Husk å fylle ut alle felter merket med (*). HTML-kode kan ikke benyttes.

  Følg oss underveis

  «November 2018»
  ManTirOnsTorFreLørSøn
     1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930