Norwegian English Greek

Hydra - Poros

  Nest siste etappe. Litt vemodig.

  Vi heiste anker uten et snev av problem og forlot Hydra realtivt tidlig. Strålende sol, og grei vind.... Etter et par timer under seil var vi fremme ved Poros. Vi la oss i Russian bay noen timer, lekte oss litt med dingien, badet, solte oss og nøt en av de siste feriedagene. Lunsjen tok vi i land i en bukt, og gode og mette gikk vi for motor de få minuttene til selve Poros by. Vi lå ved moloen og kikket på de andre båtene som ankom havnen før det ble en dusj. Et par drinker i land, en vakker solnedgang og ikke minst en suveren middag. Dimitris Butcher Family Tavera!! Etter mye gresk tavernamat var det godt med kjøtt av supergod kvalitet. Skipperen inntok en nydelig tartar og co skipperen fikk en fantastisk mør og passe stekt (!!) pepperbiff. Vinen var god, selskapet fantastisk.

  Vi endte så i vår egen vakre seilbåt - S/Y Dimokritus hvor det ble et par timer i hengekøye og et par drinker i cocpit. Vi var faktisk borte i en naboyacht og tagg oss til litt is til drinken... Mannskapet ombord kom smilende tilbake til oss med is og kunne sitte ombord, mens natten falt over Poros og det ble noen timer søvn før vi skulle ta fatt på aller siste etappe.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Med kun 370 meter fra fra fastlandet Peloponnes,  gjenspeiler navnet Poros som betyr "smalt sund" selve. Øya er veldig romantisk, og passer igrunnen like bra for familier og som par. Det finnes en del eldre bygninger i Poros by. Klosteret Zoodochos Pigis, ruiner fra Poseidontemplet fra 500 tallet f.kr. De fleste strender er rolige uten noe særlig bølger, fordi de ligger skjermet i små viker. Det er i Poros by man finner de fleste ute og spisesteder

  Fra Pireus går det daglig flere ferjer og hydrofoil. Det er forbindelse med andre Saroniske øyeene og til Kykladene. Det tar ca 2,5 time med ferje, hydrofoil 1,10 time. Velger man å kjøre fra Athen til Poros tar det ca 2 timer og kun et par minutter med båt over fra fastlandet - til den nette sum av en euro per person. Det går båter hele tiden.


  Neste etappe: Poros - Alimos


  3 Kommentarer

  • Kommentar-lenke Derrickesork fredag, 08 september 2017 16:59 Skrevet av Derrickesork

   alcohol abuse treatment centers
   alcohol rehab houston
   alcohol counseling
   alcohol rehab houston
   how to help ice addict

  • Kommentar-lenke Charles torsdag, 08 desember 2016 12:15 Skrevet av Charles

   Hello.This post was extremely motivating, especially because I was browsing for thoughts on this subject last Thursday.

  • Kommentar-lenke Charles torsdag, 08 desember 2016 12:14 Skrevet av Charles

   Hello.This post was extremely motivating, especially because I was browsing for thoughts on this subject last Thursday.

  Skriv en kommentar

  Husk å fylle ut alle felter merket med (*). HTML-kode kan ikke benyttes.

  Følg oss underveis

  «Oktober 2017»
  ManTirOnsTorFreLørSøn
        1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031