Norwegian English Greek
Vi Seiler - Artikler sortert etter dato november 2014
tirsdag, 11 november 2014 14:38

Lykke er å ha noe å glede seg til

Nå skal vi komme oss gjennom en regnfull og våt november, så er det julemåneden desember før vi entrer en kald januar. Februar kan vise seg frem med gnistrende sol, det går tross alt mot lysere tider. Og så er mars kan man si i anmars? Solen begynner såvidt å varme i kinnene når vi sitter ute, og vi kan begynne å tenke på at sommeren ikke er så altfor langt unna. Og for oss kommer det en forsmak den allerede 26 mars. Da setter vi oss på flyet og kan kose oss med påsken i Hellas. Fly er på plass, det ble Lufthansa, noe vi er strålende fornøyd med. Det er ryddig og bra, nå fikk vi gode priser - tja- gode nok priser er vel mer riktig. Billig ble det ikke, men det er jo påske. Hva kan man vel regne med? 

I skrivende øyeblikk sitter vi med hotell. Pris mot luksus? Beliggenhet mot fasiliteter? Det er kun en natt vi skal ha på hotell, og det er kanskje ikke så farlig med så mye luksus? Kort vei til det vi vil se er viktigere. Så sentralt og god pris er vel noe vi heller mot. Og etter å ha sendt mailer i hytt og pine, og ventet spent på gode svar - så kom det en søt mail fra Kimon Hotel i Athen. De ønsker oss velkommen på en særdeles hyggelig måte, og vi takker ja vi, og ser frem til å ta hotellet i nærmere øyesyn. 600 meter fra Syntagma passer oss bra. Det er ikke heis på hotellet, det vil si at noen ( les M....) må bære et par bager. Vi er jo seilere, så et par trappetrinn må vi da få til.

http://www.kimonhotelathens.com/athens/

Hotel Kimon

Siden vi har et døgn i Athen, skal bli koselig med en middag i byen denne gangen. 

Før vi kommer så langt er det en deilig seiltur som står på programmet. Erik og Rita var så snille og ba oss med, og nå skal vi nyte bohemtilværelsen med dem gjennom noen påskedager. Gi oss sol, sol sol og passe med vind. Spent på å høre hvilke øyer som kan være mulig å komme til. Hva med Syros?? Veldig morsomt om vi kunne besøkt Ermopolis igjen. Det er allerede planlagt servering av Rosé Möet. Det blir kjempebra, vi gleder oss. Nå skal vi bare gjennom noen litt lange vintermåneder, men å glede seg, det er en god følelse det.

Og vi skal leve på den følelsen helt til mars. 

 

 

 

Publisert i Blogg

Følg oss underveis

«November 2014»
ManTirOnsTorFreLørSøn
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930