Norwegian English Greek
Vi Seiler - Artikler sortert etter dato fredag, 14 februar 2014
fredag, 14 februar 2014 02:48

Alle hjerters dag.

Valentine. En helt unødvendig merkedag importert fra USA. Når alt det er sagt så er det rett og slett en dag i midten av februar,  en ellers kald og mørk måned hvor vi venter iherdig på en varmere  årstid. Og ved å markere dagen på en lett og søt måte så kan vi jo tilføre den ellers kalde februar litt ekstra varme. Shoppinghjertene beghøver jo ikke blø av den grunn at amerikanerne har innført dagen, men sette litt pris på den man er glad i skader da ingen.

For oss blir markeringen av dagen ikke bare hjerter som gleder seg, men også at vi har rundet de magiske 100 dager til avreise Hellas. Det går nå virkelig fremmover. Dette må vi jo feire. 

Under OL har det vært så mange reklamepauser at vi har fått pakket så og si ferdig. Mangler noen t-skjorter og litt kaffe – og vestene våre, så er vi klare. Om 100 dager har vi vel glemt hva som har blitt puttet i bagene, og det blir blir vel gledelig gjensyn med de skoene som har vært så heldige å få bli med. Appropo sko…. Coskipperen har fra før et par badeko fra Helly Hansen som har blitt flittig brukt. De har en god seilersåle og sitter godt på foten, samtidig som de tørker raskt. Veldig greit om det er kråkeboller eller vi tar dingyen inn på land. Ikke alltid det er sandbund vi legger til på, og da har det ikke vært dumt med noe på bena. Så snill som coskipperen er så tenker hun selvsagt også på skipperen, og har bestilt et par lignende sko til han. Disse er fra Reebok, og skal ha omtrent samme såle. Kutt under føttene har jo skipperen hatt før da han klarte kunststykket og tråkke på et rev under en badeferie i Egypt.  Dengang ble det sting under begge bena og x antal sprøyter. Vi forsøker å unngå noe lignende og stiller derfor begge med sko I 2014. Kråkebollene i Hellas kan også være en skummel affære. Matros Thomas hadde et ublidt møte med da han badet på Syros i 2012.  Vi føler vel at vi gjorde unna alle ulykker under sommerturen 2013 – og skal forsøke å unngå alt som kan gi legebesøk. Håper skoene fra Reebok er like gode som de fra Helly Hansen.  De skal vel være fremme hos oss om en ukes tid. 

14 februar eller valentine, og for oss 99 dager igjen til vi reiser skal markeres med kyss, champagne, hummer, rødvin og jordbær ... 

Og vi ønsker selvsagt alle der ute en fantastisk, romantisk og søt dag. NYYT. 

Publisert i Blogg

Følg oss underveis

«Februar 2014»
ManTirOnsTorFreLørSøn
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728