Norwegian English Greek
onsdag, 01 mai 2013 02:00

Onsdag 1. Mai 2013

Skrevet av 

  Første seiltur i år er gjennomført. Vi kunne heise seil ut fra Asker i flott medvind, og hadde en behagelig lens i opp mot 7,5 knop mot Oslo og Aker Brygge. Den store varmen lar vente på seg, men kunne føle at solen tok såvidt. Meningen var å få selskap ved ankomst til Oslo, men det ble litt endret på så vi satt der alene utover kvelden, hørte på musikk og fikk litt godt i glasset. Stearinlys og vifteovn var kjærkomment, for natten var rimelig kald. Hyggelig døgnpris på 130,- og få båter. Noen som tok feiringen av natt til første mai i nabobåten, men det plaget ingen. Vi sovnet som steiner for det. Litt frisk sjøluft kan gjøre noen og enhver trøtte.

  Våknet gryyyytidlig, fikk på oss klærne, og tok en frokost på Mc Donalds - hverken sundt eller godt. Men det fristet lite og lage frokost før vi skulle seile tilbake mot Asker. Ferden tilbake startet flott i lettskyet og med god vind. Noe som etterhvert ble helt overskyet og litt vel mye vind. Full seilføring og på kryss så og si hele veien tilbake. Litt moro for det om hele hjemturen ble på "skeiva". Det ble etterhvert såpass kjølig (det er fornavnet),at vi hadde behov for å komme oss i havn. Og da vi nærmet oss ble det faktisk ganske mye både vind og bølger. Forseilet ble først tatt ned, storseilet beholdt vi oppe så og si helt inn. Brrrr.... Det var rimelig deilig og komme seg i land. Vel hjemme er det sofa, varme og etterhvert skal det også bli fin-fint med en dusj. Litt småtrøtt og varm i kinnene. Solen må ha tatt litt utpå både i går og i dag.

  Fikk en melding underveis om at det var 30 grader i Kalamata i dag. Det er der vi skulle vært, det er sikkert. Nå heter det mai, og vi reiser i juni, så det går fremmover og rett vei. Vi ser for oss to langhelger med seiling i Oslofjorden før vi har avreise til Hellas, og trolig et par vanlige helger i tillegg. Onsdag i dag, vi heiser seil igjen på lørdag, noe som bare er et par dager til. Hadde vært supert om vi kunne få litt mer varme, for det var mangelvare i dag 1 mai. Vår og forsommer i Norge innebærer mye sjekk av yr.no, og med håp om finvær og sol. Det er og blir mer behagelig å være på fjorden i opphold og med varme.

  - Og det får vi hver eneste dag i herlige Hellas. Vi teller ned 57 dager igjen. Nedtellingen fortsetter.

  Skriv en kommentar

  Husk å fylle ut alle felter merket med (*). HTML-kode kan ikke benyttes.

  Følg oss underveis

  «Oktober 2018»
  ManTirOnsTorFreLørSøn
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031