Norwegian English Greek
søndag, 14 september 2014 19:36

Snakker vi snart planleggingen av ny tur??

Skrevet av 

  Det har vært en lang båtsesong som startet i mars. Med lue og og ullundertøy koste vi oss i vårsolen. Påsken var nydelig. Og etter hvert var det virkelig varme i luften. Vi dro etterhvert til Hellas for vår årlige seilferie, og turen ble flott. En liten ulykke ødela ingen ting, og vi fikk sett utrolig mye nytt. Vi ble kjent med nye mennesker, og fikk badet og spist mye god mat. Fantastisk. Så hadde vi juli hjemme i Oslo, også med mange båtturer. Det ble varmerekorder og badevannet viste seg å bli så varmt som 25,5 grad. Utrolig. Så ble det en toukerstur med seiling i Oslofjorden og Skagerak. Litt variert vær, men alt i alt en fin tur. Mye seiling. September har det så blitt, og det er vel bare å innse at seilsesongen er på hell. Noen turer til blir det sikkert, men vi må nok begynne å tenke på å finne frem stativ og presenning igjen. Et par turer skal vi nok få til før vi sier at sesongen er over for i år. 

  2015 har vi såvidt begynt å tenke litt på. Og har nok kommet til at vi kommer til å gå for fly til Athen også til neste år. Seile ut fra Alimos som vi nå etterhvert har blitt relativt godt kjent med. Satser på en tre ukers ferie( pluss et par dager), og med Kykladene som vi elsker også til neste år. Vi ser for oss å seile ut den 3 juni. Det var flott å seile på den tiden i år og vi kan også til neste år håpe på en fin sommer i Norge så vi kan bruke båten litt hjemme i juli og august. Det er en del av øygruppen vi ikke har sett, og vi ser for oss Kea, Andros, Tinos og fortsette gjennom for oss nytt farvann til Samos som vi har feriert på tidligere. Det blir moro å kunne se denne vakre øya med nye øyne fra havet. Vi startet med å leke oss litt og tenke på en toukers tur, men ender trolig opp med tre. Det er tross alt noen dager som rett og slett går bort i å hente og levere båt. Vi skal forhøre oss litt med priser, sjekke ut fly og legge opp rute. Blir det til at vi bruker Easysailing også i år?? Vi får se... Når det gjelder båt er vi på å holde oss til det samme som i har gått for de siste to årene. Det var jo noen ting vi syntes var toppers med S/Y Andros som vi seilte i sommer. Kanskje det blir akkurat denne damen vi skal seile til Andros med?? Vi ønsker oss noe relativt nytt og 41 fot. Og Oceanis med sin herlige badeplatform, store, deilige bad og gode seilegenskaper passer oss godt. Ja, vi er klare for å begynne å planelgge sesongen 2015. Og den kommer jo fortere enn vi aner. 

  CHRISTINA

  Må også legge til en link hvis noen har lyst til å prøve litt ny, rimelig, god makeup. Nå har man mulighet til å få prøve Mineral Sapphire Loose Powder GRATIS. Bare et lite tips fra meg.... 

  https://makeupmekka.refersion.com/c/a8b1/4888

  4 Kommentarer

  • Kommentar-lenke haysbfccvuvqht.exteen.com søndag, 21 mai 2017 12:52 Skrevet av haysbfccvuvqht.exteen.com

   you are in reality a just right webmaster. The website loading pace is incredible.
   It kind of feels that you are doing any unique trick. Furthermore,
   The contents are masterpiece. you have done a wonderful job in this topic!

  • Kommentar-lenke ameblo.jp lørdag, 20 mai 2017 00:59 Skrevet av ameblo.jp

   Hi there, I enjoy reading through your article.
   I like to write a little comment to support you.

  • Kommentar-lenke Richard fredag, 11 november 2016 10:17 Skrevet av Richard

   Thank you for every other informative blog. The place else may just I get that type of info written in such a perfect means? I've a project that I'm just now working on, and I have been at the glance out for such information.

  • Kommentar-lenke Richard fredag, 11 november 2016 10:16 Skrevet av Richard

   Thank you for every other informative blog. The place else may just I get that type of info written in such a perfect means? I've a project that I'm just now working on, and I have been at the glance out for such information.

  Skriv en kommentar

  Husk å fylle ut alle felter merket med (*). HTML-kode kan ikke benyttes.

  Følg oss underveis

  «Oktober 2018»
  ManTirOnsTorFreLørSøn
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031