Norwegian English Greek
onsdag, 22 oktober 2014 02:32

Lengteoppdatering i oktober

Skrevet av 

  Så har vi begynt å gå gjennom bilder for å legge de ut her på hjemmesiden. På tide å få oppdatert litt i forhold til hva vi så og gjorde i sommer. Vi har jo allerede kommet langt i planleggingen med tnake på neste sommer. Litt morsomt er det jo å kunne bla seg gjennom etappe for etappe og drømme seg tilbake til dette vakre landet, Hellas som vi har falt så veldig for. Nå har vi bestemt oss for både fly, båt og hotell og hva skal vi planlegge da?? Ruten er lagt opp og egentlig kunne vi bare ha pakket med oss ting og tang og reist nå?!? Med tanke på været er det kanskje greiest å vente til sommeren. Men det hadde vært gost å kjenne litt sol og varme allerede nå. 

  Vi er selvsagt spente på om vi rekker å få med oss alt vi har planlagt. Om hotellet er bra, og om vi kommer oss tidlig ut lørdag den 6 juni. Og alt dette kan vi tenke på veldig lenge, for vi drar jo ikke før om 7,5 måned. Og det er ganske lenge.... Før det har vi jul og vinter og snø og kulde og regn og... en ny båtsesong i Norge. Sånn for å få med noe positivt. Det er både påske og pinse som vi kan håpe viser seg fra sin beste side. Men helt automatisk blir det til at vi gleder oss veldig til å reise til herlige Hellas igjen. 

  Så nå blir det å bruke høsten på planlegging, oppdatering av hjemmeside, litt bikinishopping - det er jo salg nå... Nye seilersko... ?! Det er vel igrunnen lite vi trenger med tanke på Hellastur nå? Det har tross alt blitt noen ganger. Og turen for 2015 skal bli med mindre bagasje. Nå er det jo tre uker og tre dager vi er borte. Og klesvasken får vi tross alt tatt underveis. Men litt ekstra er det jo kos å ta med. Og vekten farer fort opp når man har med redningsvester og andre litt praktiske ting. Og nå er det Norwegian vi reiser med, grense på 20 kilo ... høres ikke lett ut. Må nok en del prioriteringer til.

  Men litt bikinishopping må da gå an??? sad

  1 Kommentar

  Skriv en kommentar

  Husk å fylle ut alle felter merket med (*). HTML-kode kan ikke benyttes.

  Følg oss underveis

  «November 2018»
  ManTirOnsTorFreLørSøn
     1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930