Norwegian English Greek
lørdag, 01 februar 2014 17:56

Isende kaldt ved fjorden i dag

Skrevet av 
  Det er kaldt ved fjorden. Hatt en dag med mye båt. Tatt mål til nytt teppe og nye gardiner i Fun 4 Two, og ikke minst fått opp presenningen på Jenny-Christina. Det var ingen varm opplevelse. Var virkelig deilig å kunne komme inn i en varm og tørr stue etter noen timer ved den isende kalde Oslofjorden. Vi kan heldigvis si februar nå, og fortsetter vår nedtelling. Det skal bli varmegrader til uken, og det vil trolig si at vi kan vinke farvel til en del av snøen. For det om vi må regne med at det kan bli riiimelig glatt i noen dager. 
  Vi fikk en kjempemorsom mail her om dagen. Et par som skal seile sammen med oss den siste uken i mai. Hyggelig å kunne si hei, om det så er via mail enn så lenge. Regner med at de er like spente som oss til hvordan ruten vår vil se ut, hvile steder skal vi besøke og hvor mye får vi seilt?? Og det blir koselig å endelig møte dere, Christine og samboer :) 
  Det blir litt "båt" i morgen, søndag også. Skal få sydd gardiner til luke og forpigg. Samme stoff som det nye sengetøyet - blir så fint atte. Kommer ikke til å få nytt synet av de på et par tre måneder enda. Det er i dag første dagen i februar, og det er trolig tre månender til det blir noen båtsessong å skryte av. En seiltur eller to blir det nok i april, men da er det trolig for kaldt til å overnatte. I fjor feiret vi 17 mai ombord, og det er stor sjanse for at vi kommer til å gjøre dette i år også. Champagnefrokost ombord. Når vi endelig har kommet så langt er det bare få dager til vi reiser nedover til deilige Hellas. Satser på et par båthelger før dette. Kanskje vi er så heldige at det i 2014 blir en tidlige, varm og flott vår? Det verken ser eller føles særlig vårlig ute nå, men sånn er det jo hvert år. Og plutselig er den der, med blomster og båttpuss, sol og varme. Det skal bli deilig. 

  Skriv en kommentar

  Husk å fylle ut alle felter merket med (*). HTML-kode kan ikke benyttes.

  Følg oss underveis

  «November 2018»
  ManTirOnsTorFreLørSøn
     1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930