Norwegian English Greek
torsdag, 04 april 2013 02:00

Torsdag 4.April 2013

Skrevet av 

  Tiden går rett og slett for sent. For det om det i skrivende øyeblikk er over 8 måneder siden vi kom hjem fra sommerferien 2012, vår første seilferie i Hellas. We fell in love with it all. Og det er nå heldigvis under 3 måneder til vi endelig kan sette oss på flyet med avgang for deilige Hellas. Som vi ser frem til å lande i Athen i ett-tiden 27 juni. Krysse fingrene for at all bagasjen kommer frem. Og vi har innsett at vi kommer til å måtte kjøpe til ekstra bagasje. Det er mye vi skal ha med. Tenke seg til en hel måned til sjøs. Og vi er jo kun to i en 41 fots seilbåt, med hele tre lugarer og to bad. Vi har masser av plass. Og da har vi også plass til litt ekstra bagasje i form av både gule og sorte sko!! Vi skal sette fra oss bagasjen, tusle ut i solen, smøre nesen med solkrem, det er jo endelig sol. Garantert! Og så bestille en isende kald Amstel og et glass Retsina. Der skal vi sitte og roe alt helt ned og tenke på at vi har en hel måned under gresk sol. En hel måned med deilig gresk mat. Med god drikke, glade mennesker og mye nytt å se. Og der skal vi bare sitte og filosofere.... til vi får påfyll.

  Nei, vi har ikke pakket enda. Joda, har begynt. Jada, jeg vet jeg er sprø på det området! Men det er kos å glede seg og kunne tenke på alle de herlige dagene og timene vi skal ha i Hellas. Og med avreise i juni er det jo ikke sikkert vi trenger så mye sommertøy hjemme? Er ikke mye som sier sommer helt enda. Ser vi ut i dag er det heldigvis ikke like mye snø i gatene i Oslo som det var for noen uker siden. Men den store varmen føler vi enda ikke. Den kommer vel bare vi smører oss med tålmodighet, og det er til tider en mangelvare når man gleder seg. Værmeldingen viser omtrnt 6 grader de neste dagene.

  Litt av hvert skal vi gjennom før vi endelig har telt ned til 27 juni. Båtpuss blant annet. Noe som starter førstkommende helg med skraping og stoffing. Kaffe og boller. Og med avslutning på Rockefller for konsert. Påfølgende helg går vel bort i polering. Ikke moro på noen som helst måte. Men fint blir det!! Og lettere å holde alt rent.

  Når vi endelig kan lese MAI er det en del fridager som skal brukes på  langhelger med seiling. 17 og 18 mai ombord, med en konsert i Son der vi skal nyte grillmat og Jo Nesbø kan vi et høydepunkt denne våren. Må det bare bli fint vær. Og da er det jo faktisk bare litt over en måned igjen til vi kan heise seil for vår fantastiske eventyrreise rundt Peloponnes sommeren 2013.

  Mer i denne kategorien Mandag 8. April 2013 »

  Skriv en kommentar

  Husk å fylle ut alle felter merket med (*). HTML-kode kan ikke benyttes.

  Følg oss underveis

  «Oktober 2018»
  ManTirOnsTorFreLørSøn
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031