Norwegian English Greek
mandag, 06 januar 2014 15:22

Det snør

Skrevet av 
  Det snør i Oslo. Tunge, våte filler! Når jeg kikker på værmeldingen i Athen viser den noe helt annet, og jeg må ærlig innrømme at jeg tenker at jeg burde vært et helt annet sted enn her i snødrivet. Men vi må vente i enda 139 dager, eller 4,5 måned før vi får smake på gresk mat, drikke gresk vin og nyte gresk sol. Og alt er så og si klart for avreise. Mangler litt betaling... men utenom det er vi klare. Har ikke helt pakket ferdig heller, men har begynt - enda så sprøtt det høres ut. Da sommertøyet ble lagt bort fikk det like godt plass rett i "hellasbager". Vi kan vel ikke regne med for mange sommerdager i Oslo før vi reiser 25 mai? I dag ser det ut som om det er lenge til både vår og sommer.
   
  Blir ingen Færder på oss i år heller. DUMT! Så vi har filosofert litt over om Hollenderseilasen kunne vært noe? Det er jo på andre siden av sommeren og da er vi hjemme. Etter hele 6 uker med seiling har vi fått øvet oss litt og jobbet inn rutiner sammen, så kanskje vi kan hevde oss? Og få til en grei plassering? Det viktigste er jo selvsagt om vi kommer til å ha det moro. Og det tror jeg vi vil ha. Vi er i tenkeboksen enn så lenge!
   
  For det om været i Oslo ser nitrist ut i dag kan vi håpe på noen gode sommerdager. Og vi hr derfor lurt på om vi skal forsøke oss på litt seiling i Norge og Sverige til sommeren. Vi er hjemme fra vårt Hellaseventyr 2014 i slutten av juni, og håper derfor på at det er mye igjen av sol og sommer. Like flaks som man hadde i fjor i Norge kan vi vel ikke regne med? Men med en to ukers tur må vi da få noe godt vær? Vi satser på det, og planlegger derfor en tur fra Oslo og sydover på Øsfoldsiden, ned mot Sverige og Lysekil. Har vi god vind og godt vær er faktisk Danmark målet med vakre Skagen. Valget på om vi vil velge og krysse over til nytt land vil kommer først når vi ser vær og vind. Men utenkelig er det ikke. Om det blir siste uken av juli eller første uken av august kommer vi tilbake til. Men tur blir det. Grilling, lange sommerkvelder, forhåpentligvis litt sol, bad i 18 graders vann, kryss og lens og svensk øl med Fun 4 Two. Vi trenger jo litt øvelse i 27 fots båt hvis vi skal hevde oss i Hollenderen. 
  Men dette er lenge til... før det blir det Eventyrseilas i Hellas i mai-juni. Og vi har i dag fått vite navnet på båten vi skal seile ; S/Y Andros - etter den greske øya Andros, den nordligste av øyene i Kykladene. Herlig! Vi gleder oss veldig til å ta damen i nærmere øyesyn. 
   
  Christina

  1 Kommentar

  Skriv en kommentar

  Husk å fylle ut alle felter merket med (*). HTML-kode kan ikke benyttes.

  Følg oss underveis

  «November 2018»
  ManTirOnsTorFreLørSøn
     1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930