Norwegian English Greek
fredag, 13 desember 2013 15:37

Fredag den 13!!

Skrevet av 
  I dag må vi gå forsiktig. Superglatt ute, og fredag den trettende. Her ligger det til rette for ulykker!! Det skal handles julegaver i dag og ellers skal vi tilbringe helgen i heimen,trolig med både god mat og godt drikke, litt julemusikk og sport på tven. En tur ut til Fun 4 Two får det bli i morgen. Siste sjekk på alt er i orden før jul. Håper både presenningen og stativ har det helt i orden og står. Det har vært en del vær i Oslo i det siste. Med andre ord en meget rolig helg uten de store utskeielsene. 
  Det er Luciadagen i dag, og facebook er fylt opp av bildere av barnehagebarn som har gått i Luciatog. Vi merker ikke så mye til det her hos oss, som er ferdige med barnehagebarn. Og det er ingen her hos oss som har bakt lussekatter eller fylt håret med lys. 
  Det er 11 dager igjen til jul og fem til etterlengtet juleferie. En rolig fredag den trettende enn så lenge, og håper den vil forbli rolig. I ovnen steker en stor kalkun, mørket har lagt seg over byen, snøen som kom for noen dager siden er borte, og vi meker ikke noe til stormene som de har hatt på vestlandet. Den siste planleggingen før jul skal gjøres og så er vi klare for en stille og rolig helg. 
   
  Julelestjerne, får jeg deg
  Sa en gang en liten pike
  Ville gi et kongerike
  For å kjenne deg
   
  Julestjerne, gå din vei
  Sa en bitter konge siden
  Mørk ble du, og mørk ble tiden
  Må du gjemme deg
   
  Julestjerne, kom til meg
  Du har voldt oss sorg og smerte
  Se, nå gir jeg deg mitt hjerte
  La meg tenne deg
   
  Julestjerne, bli hos meg
  Det er godt å la deg skinne
  Du må aldri mer forsvinne
  Aldri glemme meg

  Skriv en kommentar

  Husk å fylle ut alle felter merket med (*). HTML-kode kan ikke benyttes.

  Følg oss underveis

  «Oktober 2018»
  ManTirOnsTorFreLørSøn
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031