Norwegian English Greek
mandag, 25 november 2013 17:22

Mens vi venter

Skrevet av 

  God mandag. 

  Så er det ny uke og akkurat et halvt år til vi kan sette oss på flyet til deilige Hellas igjen. Takk og lov for at vi har litt å se frem til før det også. Ellers blir vinteren lang. Og helt ærlig så er den lang nok som den er. Hadde vi vært litt flinkere hadde julekort vært bestilt, julevasken planlagt og julegaver handlet. Men i år utgår vasken ( etter hva jeg husker utgikk den i fjor også), de gavene som skal handles må komme på plass i løpet av en to ukers tid, og det skal vi rekke. Vi velger nemlig å pakke og forlate heimen i jula, og deilig skal det bli. Hjemkomsten blir akkurat i det vi kan si 2014. Likegreit! Julebaksten har dessverre enda ikke blitt noen tradisjon. Småkaker passer best til småfuglene spør du meg, og derfor har det blitt en og annen brownie her i huset, og ikke noen kromkake eller strull. Barna er store og derfor blir det heller ikke lukt av pepperkaker. Men gleder oss til jul det gjør vi. Sangia-style. 
  Vi har jo vært flinke til en del annet denne høsten vi, om vi ikke er så engasjerte i den tradisjonelle julen. Sommerferie er bestilt og halvveis betalt. Har ikke pakket, men kjenner jeg meg selv rett er det vel ikke lenge til ?!?
   
  Når det gjelder sommereferien og seilasen vår 2014 har vi tenkt til å få til et par middager ombord. I det minste noen fler enn i fjor, for da ble det stort sett med lunsjer. Vi får saumfare butikker og se om vi ikke kan finne noen friske og spennende delikatesser vi kan ordne med i båt. Det er ikke ubegrenset med plass og kokemuligheter, men to bluss og stekeovn har vi jo. 

  Skriv en kommentar

  Husk å fylle ut alle felter merket med (*). HTML-kode kan ikke benyttes.

  Følg oss underveis

  «Oktober 2018»
  ManTirOnsTorFreLørSøn
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031