Norwegian English Greek
tirsdag, 16 april 2013 02:00

Tirsdag 16.April 2013

Skrevet av 

  Nedtelling kan være veldig koselig, men når gradestokken hjemme ikke kryper høyere enn 6 grader så kan faktisk ventetiden bli lang. Så da blir det mye bilder og blogger og forum for å korte inn på ventetiden. Det finnes bare så utrolig mye vakre bilder av Hellas. Man vil reise inn den deilige varme, rolige verden full av sol og sjarm med det samme. Vi må vente enda 72 dager.

  Det var mening å sjøsette båten hjemme den 20 april, noe som ble utsatt i åtte dager på grunn av kulde. Så mye for global oppvarming. Jeg kan umulig ha brukt nok hårspay på åttitallet! Vi får tenke at vi fikk en ekstra uke på oss til å bli ferdige. For polishen står igjen. Og det tar både tid og krefter. Kunne jo vært hyggelig om det var mulig med en helg eller tre i Oslofjorden før avreise Hellas. Når endelig våren kommer så får vi håpe den kommer for fullt. Det er kos med grill og sol og musikk på en øy i Norge også - om det er litt varme og fint vær. Men det virker litt for langt unna enn så lenge.

  Sommergarderoben har blitt luftet og utprøvd. Noe har bemerkelesverdig nok krympet i skapet siden ifjor. Merkelig. Vi må tenke på luftfuktighet og varme på soverommet fremmover så det ikke blir enda mer som ikke får bli med på ferie av samme grunn. Planen var å kunne ta med et par bager ekstra, og fortsetter det i denne "tralten" er det ikke nødvendig. Vi tar det pinlig med ro og setter oss opp på noen tennistimer i mai og juni!! Det kan jo bli morro!!

  Enn så lenge får vi ikke gjort så mye mer enn å drømme og planlegge sommerferien. Og noe av det deiligste skal bli å legge seg ned på massasjebenken for å bli dullet med. De var så greie og kom med både gode priser og forslag da vi kom over et helt herlig sted i Monemvasia. Skal nyte bildene - og drømme meg 2,5 måned frem i tid. Nedtellingen fortsetter ... mot deilige Hellas.

  http://www.kinsternahotel.gr/

  Skriv en kommentar

  Husk å fylle ut alle felter merket med (*). HTML-kode kan ikke benyttes.

  Følg oss underveis

  «Oktober 2018»
  ManTirOnsTorFreLørSøn
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031