Norwegian English Greek
fredag, 10 januar 2014 21:12

Reiselivshelg

Skrevet av 
  Denne helgen skal vi bruke på ferie og reise, med en tur på reiselivsmessen. Det er en del firmaer som har med Hellas og gjøre som har stand så det kan bli moro. Vi får nok en ekstra "boost" og det skal blir kjempegøy å plukke opp en del tips og ideer. 
  På hjemlige trakter har vi begynt på jakten etter båtplass. I et par år har Asker vær hjemmehavn, men vi har nå et ønske om en plass i Oslo for å kunne dra ut noen ettermiddager etter jobb. Enn så lenge har vi ikke noen plass på hånden, men vi har ikke gitt opp håpet, det er jo begynnelsen av januar enda. Det er Skøyen som er ønskebeliggenheten, men vi er åpne for andre muligheter også. Grunnen til at vi kunne tenke oss noe nærmere enn Asker er reiseveien, som er lang på fredags ettermiddag. Fun 4 Two ligger i boblehavn i Skøyen båtforening i dag, og skal få ligge der til vi finner den permanente sommerplassen. Det blir derfor båtpuss på vannet. Litt vask og polering når snøen går. Og så er det et par ting invendig som skal fikses på. En lampe som skal byttes ut. Litt ledninger som skal festes, nytt teppe, et par nye puter, et nytt bilde og ikke minst olje utebord. Det er lettere å få gjort noe når båten ligger i en havn ikke så langt hjemmefra. Men vi har ikke tenkt til å begynne med dette enda. Det skal få bli både februar og mars først. Det blir Hellas-fokus denne helgen. Blir spennende å se om vi får noen nye ideer på reiselivsmessen. Godt blir det å tenke Hellas en hel dag blir det i allefall. Vi gleder oss veldig og teller ned 134 dager igjen. 

  1 Kommentar

  • Kommentar-lenke painfulevent3344.soup.io mandag, 22 mai 2017 00:07 Skrevet av painfulevent3344.soup.io

   Unquestionably believe that which you stated. Your favourite reason seemed to be at the net the simplest thing to consider of.
   I say to you, I definitely get irked whilst folks consider issues that they plainly
   do not recognise about. You controlled to hit the nail upon the top and defined out the whole
   thing with no need side effect , other folks could
   take a signal. Will probably be back to get more. Thank you

  Skriv en kommentar

  Husk å fylle ut alle felter merket med (*). HTML-kode kan ikke benyttes.

  Følg oss underveis

  «Oktober 2018»
  ManTirOnsTorFreLørSøn
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031